Οικολογικός καθαρισμός σαλονιών

skafos(4)

Παρέχουμε οικολογικό καθαρισμό σε σαλόνια παντός τύπου με την καλύτερη μέθοδο οικολογικού καθαρισμού και περιποίησης Microsplitting

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού.

Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.

Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών.

Διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από την θερμοκρασία και τα καυστικά κατάλοιπα των απορρυπαντικών που αφήνουν οι υπόλοιποι καθαρισμοί.

Τέλεια αποτελέσµατα µε απόλυτη ασφάλεια στην αντιµετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωµιάς και µικροβίων σε όλες τις υφασµάτινες ή δερµάτινες επιφάνειες.

Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Στο τελος των εργασιών μας, σας προσκομίζουμε δίγλωσση πιστοποίηση εργασίων για εσάς και τους πελάτες σας.

Extra υπηρεσία:

Αδιαβροχοποίηση Solugard

adiavroxopoihsh
Εφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology Solugard, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες με ένα απλό ταμπονάρισμα με χαρτί ή με πανάκι.

Αντιαλλεργική προστασία(2 σε 1)

allerg_stopΕίναι ένα προϊόν με καθαριστική δύναμη και αντιαλλεργικής προστασίας σύγχρονος. Εφαρμόζετε μόνο σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και σας παρέχει τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και αντιλλεργικής προστασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απόσμιση Smell-STOP

Εφαρμόζετε μαζί με τον καθαρισμό σε μοκέτες, ταπετσαρίες, καναπέδες και καθίσματα και απομακρύνει όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές όπως ούρα, οσμές φαγητού, καπνού κ.α

Απολύμανση με Όζον

Απολύμανση και αποστείρωση με επαγγελματική συσκευή οζονισμού . Εξολοθρεύει βακτήρια, ιούς, οσμές από τσιγάρα, κατοικίδια κ.λπ με απόλυτα φυσικό τρόπο δημιουργώντας όζον χωρίς τη χρήση χημικών.

microsplittin_certvraveio1