Οικολογικός καθαρισμός μοκετών & χαλιών

moketes

Μέθοδος Καθαρισμού μοκετών και χαλιών με Microsplitting (μικροδίασπαση).

stegno_katharismaΠαγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικα προϊόντα καθαρισμού.

katharismoi-moketon-xalionΚαθαρά χαλιά &μοκετες χωρίς κατάλοιπα.

  • Άριστα αποτελέσµατα και ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισµένες επιφάνειες.
  • Φιλική τεχνολογία προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, χωρίς χημιικά και σαπούνια.
  • Τέλεια αποτελέσµατα καθαριότητας µε τη µέγιστη διάρκεια στο χρόνο.
  • Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Απόλυτα ασφαλείς και εξειδικευμένοι μέθοδοι καθαρισµού για όλες τις ποιότητες και τύπους ταπήτων:

  • Κλασικά χειροποίητα
  • Mοντέρνα χειροποίητα
  • Μηχανοποίητοι τάπητες
  • Οικολογικά χαλιά

Extra υπηρεσίες:

Στεγνός Καθαρισμός

Με αυτή την μέθοδο καθαρισμού μπορεί να σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να περπατήσετε πάνω στο χαλί αμέσως μετά τον καθαρισμό του. Κατάλληλη για μοκέτες, χειροποίητα χαλιά, πατώματα με προβλήματα υγρασίας ή για πατώματα που έχουν κολλημένους τάπητες.

Δεν επηρεάζει συστήματα προστασίας αδιαβροχοποίησης.

Επιτρέπει την άμεση χρήση της καθαρισμένης επιφάνειας.

Η σκόνη καθαρισμου δεν περιέχει κανένα απορρυπαντικό και δεν αφήνει υπολείμματα στο πάτωμα. Αυτό σημαίνει πως το πάτωμα διατηρείται καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αδιαβροχοποίηση

adiavroxopoihshΕφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες με ένα απλό ταμπονάρισμα με χαρτί ή με πανάκι.

Αντιαλλεργική προστασία (2 σε )

allerg_stopΕίναι ένα προϊόν με καθαριστική δύναμη και αντιαλλεργικής προστασίας σύγχρονος. Εφαρμόζετε μόνο σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και σας παρέχει τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και αντιαλλεργικής προστασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απόσμιση Smell-STOP

Εφαρμόζετε μαζί με τον καθαρισμό σε μοκέτες, ταπετσαρίες, καναπέδες και καθίσματα και απομακρύνει όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές όπως ούρα, οσμές φαγητού, καπνού κ.α.