Οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων

 

stromata_banner

Τα στρωματα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Το ένα τρίτο της ημέρας το περνάμε πάνω σε αυτό. Και όσο και να αερίζουμε τα δωμάτια, να αλλάζουμε τα σεντόνια, να καθαρίζουμε τα δωμάτια, να κάνουμε μπανιο τα στρώματα από τις πρώτες μέρα που θα τα τοποθετήσουμε αρχίζουν και βρωμίζουν και γίνονται μέρος άκάρεων, βακτηριδίων, μικροβίων και μυκητών. Όπου αυτά πολλαπλασιάζονται με την καθημερινή χρήση την οποία δέχονται. Και σε συνδιασμό με την θερμότητα και την υγρασία γίνονται πηγές βακτηριδιών και αλλεργιογόνων ουσιών.

 

stromataΥπολογίστε ότι το στρώμα μπορεί να φιλοξενήσει το μήνα γύρω στα 6000 ακάρεα και μέσα σε ένα χρόνο πάνω από 2.000.000 ακάρεα. Αυτά είναι δύσκολο να καθαριστούν με τρόπου όπως τίναγμα ή σκούπα διότι αυτό δημιουργεί αναταραχή της σκόνης και των ακάρεων που μπορούν να επιβαρύνου ή ακόμα και να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην υγεία μας.

Η μέθοδος μας και τα βραβευμένα, πιστοποιημένα υλικά μας σας εξασφαλίζουν τον καλύτερο καθαρισμό, περιποίηση και προστασία των στρωμάτων σας….γιατί σας αξίζει.

stromata_clean

 

Τα 4 βήματα καθαρισμού

Akari-test :

1_akari-testΛαμβάνεται δείγµα αλλεργιογόνου σκόνης µέσα από το στρώµα σας, και εξακριβώνεται ο βαθµός µόλυνσης που έχει υποστεί το στρώμα.

Εσωτερικός Καθαρισμός :

2_esoterikos_ka8arismosΟικολογικός εσωτερικός καθαρισμός του στρώματος χωρίς νερό, χημικά , ακτινοβολίες ή ατμούς , με το ειδικό μηχάνημα της ROYAL, το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, όπως ακάρεα, σπόρους μυκητών, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.ά.

Εξωτερικός Καθαρισμός :

3_e3oterkos_ka8arismosΟ εξωτερικός καθαρισμός εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και μικρόβια που έχουν δημιουργηθεί από τους λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, λιπαρότητα, εμετό κ.α. και τους απομακρύνει πάνω από την επιφάνεια του στρωματόπανου κατα 80% – 100% . Εφαρμόζεται ενεργό οξυγόνο και οικολογικό καθαριστικό προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) της Solution, χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώριο και διαλύτες.

Πιστοποιημένη αντιαλλεργική προστασία Allerg – Stop Repellant:

4_antiallergiki_prostasiaΟικολογική εξουδετέρωση όλων των ακάρεων, μικροβίων και των αλλεργιογόνων ουσιών με αντιαλλεργικό σπρέι. Το νέο αντιαλλεργικό προϊόν κατέχει το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας, είναι δερματολογικά ελεγμένο από την Dermatest και από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων αποτελεσματικό 100% στην εξολόθρευση και αναστολή ανάπτυξης ακάρεων και το μόνο εγκεκριμένο βιοκτόνο απωθητικό προϊόν που εγγυάται ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον.

Αϋπνίες και αλλεργίες ΤΕΛΟΣ…

pist_stromatosΑπολαύστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώμα χωρίς αλλεργίες και μικρόβια χρειάζεστε τουλάχιστον μια με δυο φόρες το χρόνο έναν πιστοποιημένο οικολογικό καθαρισμό με αντιαλλεργική προστασία.