Οικολογικός καθαρισμός σαλονιών & καθισμάτων

salonia

Παρέχουμε οικολογικό βιοκαθαρισμό με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας.

Με την παγκόσμια καινοτομία στο χώρο του καθαρισμου, την τεχνολογία Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) όπου εξουδετερώνει τους λεκέδες από σε βάθος της ίνας καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα να δίνει λάμψη και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα & δέρματα του σαλονιού σας. Τα προϊόντα αυτά δεεν περιέχουν χημικά, ενεργούς αφρούς, ατμούς, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά. Αυτό που μένει είναι απολυτή καθαριότητα στο σαλόνι.

Πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης με την έγκριση δερματολόγων και παιδιάτρων είναι απόλυτα ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών ,παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες (τάπητες , ταπετσαρίες επίπλων , σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.) λόγο πλήρους έλλειψης καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια, χημικά κ.α. Δίνοντας έτσι άριστα αποτελέσματα και με μεγάλη διάρκεια.

Τα προϊόντα αυτά είναι φιλικά προς το περιβάλλον εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στην σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

Απολαύστε τα ευεργετικά αποτελέσµατα Allerg-STOP Repellant. Το έχετε ανάγκη!
allerg_stop_pistopoihsi-2Η EcoCleanSolutions σας προτείνει τον ταυτόχρονο καθαρισμό λεκέδων και αλλεργιογόνων μικροοργανισμών με το νέο επαναστατικό υλικό αντιαλλεργικής προστασίας Allerg – Stop Repellant προσφέροντας πεντακάθαρα και υγιεινά αποτελέσματα.

Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα σαλόνια σας.

Extra υπηρεσίες:

Αντιαλλεργική προστασία (2 σε 1)

allerg_stopΕίναι ένα προϊόν με καθαριστική δύναμη και αντιαλλεργικής προστασίας σύγχρονος. Εφαρμόζετε μόνο σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και σας παρέχει τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και αντιλλεργικής προστασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αδιαβροχοποίηση

adiavroxopoihshΕφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες με ένα απλό ταμπονάρισμα με χαρτί ή με πανάκι.

Απόσμιση Smell-STOP

Εφαρμόζετε μαζί με τον καθαρισμό σε μοκέτες, ταπετσαρίες, καναπέδες και καθίσματα και απομακρύνει όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές όπως ούρα, οσμές φαγητού, καπνού κ.α.

Απολύμανση με Όζον

Απολύμανση και αποστείρωση χώρου με επαγγελματική συσκευή οζονισμού. Εξολοθρεύει βακτήρια, ιούς, οσμές από τσιγάρα, λεκέδες, κατοικίδια κ.λπ με απόλυτα φυσικό τρόπο δημιουργώντας όζον χωρίς τη χρήση χημικών